torsdag, december 25, 2008

Lite "göbbs" försvann igår

Och det var inte för att köpa tidning!! Nej dom skulle hem till Gert o lämna julklapp. Gert firade julen med Rosa o Kian så jag sa till Stefan ring o kolla om han är hemma. Han var på väg hem. Så då försvann Stefan, Henrik, Leif o Dick. Dom frågade innan dom gick: "Var är Johan?" Men han var uppe o bäddade så han fick inte följa med. Henrik fick låna en Adidas mössa av mej som jag poängterade noga att: den måste du ha med dej hem igen. Joooodå det skulle han. (Ger mej f-n på att han höll fingrarna korsade bakom ryggen för någon mössa hade han inte vid hemkomsten?) Sen gick dom, först hem till Gert o lämnade present. Sen fortsatte dom hem till Kian o Rosa??? Så när Helen kom för att hämta Dick så var ju han borta.
Allt slutade lyckligt iaf "göbbsen" kom hem o nästa år så vill Kian vara med på äventyret. Men nästa år är det våran tur.
FÖR DÅ ÄR DET VÅRAN TUR, VI HAR REDAN PLANERAT, FÖRST EN TUR TILL HENNE SOM JAG HJÄLPTE MED BOGSERING O SKJUTS TILL STAN. SEN GÅR VI TILL VÅRA FD GRANNAR. DET KOMMER ATT BLI EN LÅÅÅÅÅÅNG KVÄLL.......

1 kommentar:

Jenny Penny sa...

Ja det ska gubbsen veta att det kommer att bli en LÅÅÅÅNG utflyckt.. Inte så längt bort men ändå.. :)