onsdag, maj 28, 2008

På min lediga onsdag

Var jag iväg och besiktiga bilen 07:40 skulle jag vara där, okristligt tidigt med tanke på att man är ledig. Iaf så gick bilen igenom, jösses man kunde nästan spegla sej i protokollet så j-a blankt var det. Tur för den (bilen alltså) för vi har ju lagt ner lite pengar på reperationer.



Sen har jag haft Ulla-Britt och Gert här på middag, inget märkvärdigt men jag gjorde MIN älsklingsmat "spagetti och köttfärssås" mmmm så gott.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på dig!
Det var ju roligt att höra att den en engång gick igenom besiktningen.
Hoppas allt är bra med dig
Vi hörs snart Kram Kram /Anita

Jenny Penny sa...

Va härligt att den gick igenom med ett blankt protokoll.
Åh din älsklings rätt oxå! Vilken bra onsdag!
Puss puss

summernissan sa...

Hej Anita!
Visst var det kul att den gick igenom. Då hade jag ändå haft lite problem när vi var hos Johans mamma o styvpappa och hälsa på. När vi åkte därifrån hamna jag i ett gupp och bilen lät som ett tåg, vi kollade däcket, jag provade att tvärnita och vi tog bort navkapseln inget hjälpte. I Älvängen hamna jag i ett gupp till och ljudet försvann???? Så när jag åkte till jobbet i måndags o tisdags låg jag o luskörde inbillade ju mej att däcket skull ramla av. Men besiktningsgubben kollade, bankade och slet han kunde inte se något. Det var nog första gången jag bad dom leta efter fel. hihihi....

Jenny:
Onsdagar är bäst. Iaf om man inte ska till besiktningen 07:40 på morgonen lr har läkarbesök och terapibesök som jag har nästa onsdag.
pöss