torsdag, juni 14, 2007

Kan man säga att man har haft en skön ledig dag?

Om man började dagen med att röja undan, tvätta, sätta på kaffe och ta fram gubbens medicin.
Sen kom syster Annika och tog massa blodprover, hon kommer 1 gång i veckan och är nästan värre än en vampyr. Vet inte hur många rör blod hon tar av lille göbben.
Efter det åkte jag till Nödinge och släpade hem lite mat.
Kl 12:30 åkte vi till Kungälvs sjukhus, Janne skulle röntgas och man skulle vara där 2 timmar innan för att dricka kontrastvätska. Vi satt där i väntrummet ca 1 timme ingen vätska, jag fick röja lite och så kom vätskan fram, naturligtvis var röntgen försenad.
VI KOM DÄRIFRÅN 16:30 OCH JAG VAR JÄKLIGT IRRITERAD!!!!!
Kan man inte skicka hem den där vätskan och låta folk komma när dom har tid??

Som tur var så har vi snälla grannar, när vi kom hem så stod det en plastspann med ärtsoppa på trappen så det var ju bara att gå in o äta.
Sen blev jag glad igen.
Janne somnade som en stock på soffan efter den pärsen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Här i Skåne ska man införa något som heter Lean inom sjukvården. Man har snappat upp idén som Toyota tydligen har i sin produktion. Nu ska patienten komma och få gjort alla undersökningar, prover och ha påbörjat första behandlingen redan vid första besöket. Inga väntetider, man ska få rubbet fixat och diagnosen ställd direkt. Undrar om de klarar av det i så fall skulle man slippa att sitta och vänta som ni fick göra. Låter fruktansvärt när man är sjuk - det är så himla nonchalant mot patienten! Krama om Jan och var rädda om er och NJUT av bastun för nu har väl ni också fått kallt och regnigt igen. kramis kramis

Anonym sa...

Agneta:
Om Lean funkar så hade det ju varit kanonbra, bara man fick rätt diagnos med en gång.
Bastun var igång i onsdags kväll, Janne tycker känns skönt för kroppen med bastuvärme, fast det är ju ett helt företag att ta sej dit.